Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/407-3213

Biokalci ásványi őrlemény

Telefonos ügyfélszolgálatÜgyfélszolgálat: +36-20/586-9493

Hozamfokozó, kondícionáló, természetes geodinamikai ásványi alapú, por alakú preparátum, növényi lombkezelésre.


A preparátummal kezelt növények aszály- és fagytűrő képessége jelentősen megnő. A növények beltartalmi értéke magasabb lesz. A radioaktív ( stroncium, cézium, stb. ) és a nehézfém (ólom, higany, kadmium ) felszívódása jelentősen csökken a talajból, így használata az ökológiai termesztésben elengedhetetlen.


Kiszerelés: 1 kg

 

Vásárolja meg most kedvező áron Biokalci ásványi őrlemény termékünket és válogasson további gyönyörű növényeink és kiegészítőink közül és máris élvezheti a természet szépségét és a kertészkezdés örömét!

Nincs raktáron
4 990 Ft
Érdeklődjön
vagy
Ingyen szállítás

Rendeljen ingyen szállítással 25.000 forinttól

Több, mint 300 féle gyümölcsfa

Több, mint 300 fajta gyümölcsfából válogathat

Szakértői ügyfélszolgálat

Kérje szakértőnk segítségét a +36-20/407-3213 számon

Őseink hagyatéka

Ősi magyar gyümölcsfákat termesztünk

Biokalci ásványi őrlemény leírása

A preparátum természetes növényszabályozó, hozamfokozó és kondícionáló hatású. Mezo- és mikroelemeket tartalmaz. A növények számára egy speciális egyensúlyi rendszerben szükséges a Ca, Mg, amelyet a preparátum biztosít, mert összetételénél fogva beállítja a kezelt növény természetes ásványianyag forgalmát, és így a fotoszintézis növekszik, a növény erősebb, ellenállóbb lesz. Lényegesen kevesebb növényvédőszert kell ezáltal alkalmazni. A preparátummal kezelt növények aszály- és fagytűrő képessége jelentősen megnő. A növények beltartalmi értéke jelentősen magasabb lesz, kiváló minőség állítható elő. A preparátummal kezelt növények radioaktív ( stroncium, cézium, stb. ) és nehézfém (ólom, higany, kadmium ) felszívódása jelentősen csökken a talajból, így használata az ökológiai termesztésben elengedhetetlen.
 


 


Kijuttatás:


Gyümölcs: a lombfelülettől függően az első évben kétszer, a második évtől egyszer 5-20 kg/ ha a szükséges vízzel ( max. koncentráció: 2-2,5 %). A kezelés hatására a növények betegségekkel szembeni ellenálló képessége jelentősen nő, a rügyek jól beérnek, a fagykár jelentősen csökken. Javítja a termés eltarthatóságát.

Javasolt kijuttatási idő: bogyósok virágzás előtt, vagy után, csonthéjasok: virágzás és/vagy szüretelés után, almás termésüek: virágzás után az első, a második kezelés a termés növekedésének 30-40%-os arányánál.


Szőlő: A levélzet nagyságától függően az első évben kétszer, a második évtől egyszer 10-15 kg/ha mennyiségben, a szükséges vízmennyiséggel ( max. koncentráció 2-2,5 %). A kezelés hatására a levélzet sötétzöld lesz, a kórokozókkal szemben ellenállóvá válnak. A rügyek fagytűrő képességét jelentősen növeli. A must cukortartalma növekszik, kierjedése könnyebb. Javasolt kijuttatási idő: június elejétől, augusztus közepéig.


Zöldség:a hozam növelésére, a minőség és az ellenállóság javítására javasolt. Házikertben 10 l vízben 2-3 evőkanál port kell elkeverni és a növényekre kilocsolni.


Gyep: zöldítésére, erősítésére, a kaszálások számának csökkentésére


Őszi és tavaszi gabonák: bokrosodás után, kalászolásig a növény levélzetére permetezve, 3,5 kg/ha 80-200 liter vízzel.Kukorica: a terméshozam 1-1,5t/ha nő. A növénymagasság 15-20 cm-rel csökken. 5kg/ha 100-200l/ha vízzel.Napraforgó: a hozam 0,5-1,3t/ha nő. Hatására a botritiszes fertőzés jelentősen és a növény magasság is 5-20 %-kal csökken. A termés olajtartalma 3-5 %-kal nő. 5 kg/ha mennyiség 120-200 l/ha víz mennyiséggel kijuttatva.Cukorrépa: a cukortartalmat jelentősen növeli. (10 kg/ha, 200-400l/ha vízzel.)


 


Gomba és rovarölő szerekkel keverhető, előzetes próba alapján.

Biokalci ásványi őrlemény adatai
Cikkszám
16000
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek