Kérdése van? Hívjon minket! +36-31/200-4787

Biokalci ásványi őrlemény

Telefonos ügyfélszolgálatÜgyfélszolgálat: +36-31/200-4787

Hozamfokozó, kondícionáló, természetes geodinamikai ásványi alapú, por alakú preparátum, növényi lombkezelésre.


A preparátummal kezelt növények aszály- és fagytűrő képessége jelentősen megnő. A növények beltartalmi értéke magasabb lesz. A radioaktív ( stroncium, cézium, stb. ) és a nehézfém (ólom, higany, kadmium ) felszívódása jelentősen csökken a talajból, így használata az ökológiai termesztésben elengedhetetlen.


Kiszerelés: 1 kg

 

Vásárolja meg most kedvező áron Biokalci ásványi őrlemény termékünket és válogasson további gyönyörű növényeink és kiegészítőink közül és máris élvezheti a természet szépségét és a kertészkezdés örömét!

Nincs raktáron
3 780 Ft
Érdeklődjön
vagy
Őseink hagyatéka

Ősi magyar gyümölcsfákat termesztünk

Több, mint 300 féle gyümölcsfa

Több, mint 300 fajta gyümölcsfából válogathat

Ingyen szállítás

Rendeljen ingyen szállítással 10.000 forinttól

Szakértői ügyfélszolgálat

Kérje szakértőnk segítségét a +36-31/200-4787 számon

Biokalci ásványi őrlemény leírása

A preparátum természetes növényszabályozó, hozamfokozó és kondícionáló hatású. Mezo- és mikroelemeket tartalmaz. A növények számára egy speciális egyensúlyi rendszerben szükséges a Ca, Mg, amelyet a preparátum biztosít, mert összetételénél fogva beállítja a kezelt növény természetes ásványianyag forgalmát, és így a fotoszintézis növekszik, a növény erősebb, ellenállóbb lesz. Lényegesen kevesebb növényvédőszert kell ezáltal alkalmazni. A preparátummal kezelt növények aszály- és fagytűrő képessége jelentősen megnő. A növények beltartalmi értéke jelentősen magasabb lesz, kiváló minőség állítható elő. A preparátummal kezelt növények radioaktív ( stroncium, cézium, stb. ) és nehézfém (ólom, higany, kadmium ) felszívódása jelentősen csökken a talajból, így használata az ökológiai termesztésben elengedhetetlen.
 


 


Kijuttatás:


Gyümölcs: a lombfelülettől függően az első évben kétszer, a második évtől egyszer 5-20 kg/ ha a szükséges vízzel ( max. koncentráció: 2-2,5 %). A kezelés hatására a növények betegségekkel szembeni ellenálló képessége jelentősen nő, a rügyek jól beérnek, a fagykár jelentősen csökken. Javítja a termés eltarthatóságát.

Javasolt kijuttatási idő: bogyósok virágzás előtt, vagy után, csonthéjasok: virágzás és/vagy szüretelés után, almás termésüek: virágzás után az első, a második kezelés a termés növekedésének 30-40%-os arányánál.


Szőlő: A levélzet nagyságától függően az első évben kétszer, a második évtől egyszer 10-15 kg/ha mennyiségben, a szükséges vízmennyiséggel ( max. koncentráció 2-2,5 %). A kezelés hatására a levélzet sötétzöld lesz, a kórokozókkal szemben ellenállóvá válnak. A rügyek fagytűrő képességét jelentősen növeli. A must cukortartalma növekszik, kierjedése könnyebb. Javasolt kijuttatási idő: június elejétől, augusztus közepéig.


Zöldség:a hozam növelésére, a minőség és az ellenállóság javítására javasolt. Házikertben 10 l vízben 2-3 evőkanál port kell elkeverni és a növényekre kilocsolni.


Gyep: zöldítésére, erősítésére, a kaszálások számának csökkentésére


Őszi és tavaszi gabonák: bokrosodás után, kalászolásig a növény levélzetére permetezve, 3,5 kg/ha 80-200 liter vízzel.Kukorica: a terméshozam 1-1,5t/ha nő. A növénymagasság 15-20 cm-rel csökken. 5kg/ha 100-200l/ha vízzel.Napraforgó: a hozam 0,5-1,3t/ha nő. Hatására a botritiszes fertőzés jelentősen és a növény magasság is 5-20 %-kal csökken. A termés olajtartalma 3-5 %-kal nő. 5 kg/ha mennyiség 120-200 l/ha víz mennyiséggel kijuttatva.Cukorrépa: a cukortartalmat jelentősen növeli. (10 kg/ha, 200-400l/ha vízzel.)


 


Gomba és rovarölő szerekkel keverhető, előzetes próba alapján.

Biokalci ásványi őrlemény adatai
Cikkszám
16000
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek