Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/407-3213

Prémium, biztonságos szállítás

Sérülésmentes szállítási garanciával

Prémium csomagolásunk kialakítása nem volt egyszerű folyamat, de nagyon megnyugtató számunkra, hogy most már olyan minőségű csomagokat tudunk biztosítani Nektek, amit öröm fogadni.
 

A TÖRTÉNETÜNK

Kezdetben még a Magyar Postával szállítottuk a növényeket, mert egyedül csak ők voltak hajlandóak elvinni a zsákokban szállított fákat. Egy kis családi cég voltunk, egyszerű megoldásokkal, de Nektek köszönhetően sikerült folyamatosan fejlődnünk, és most már olyan csomagolási folyamatunk van, amire büszkék lehetünk.

Idővel a zsákokban szállított fákat elhagytuk és átálltunk a növények dobozban való szállítására, ami miatt több időt és rengeteg ragasztószalagot igényelt a művelet, viszont cserébe biztonságosabban tudtuk szállítani a növényeket, ami megint egy előrelépést jelentett számunkra. Akkoriban még nem volt jellemző, hogy gyümölcsfákat futárszolgálattal szállítsanak a faiskolák, és emiatt megjelentek olyan félelmek, hogy összetörik a szállítás közben a növény vagy kiszárad az út során. Ezek arra sarkalltak minket, hogy teljesen újragondoljuk a csomagolást...


AZ ÚJRAGONDOLT VERZIÓ

Először készítettünk egy "gyökércsomagoló szerkezetet", amivel fűrészporba tudtuk csomagolni a szabadgyökeres növényeket, amelyeket vízbe mártogattunk a csomagolás előtt. Ennek köszönhetően a nedves fűrészpor biztosította a gyökérzet vízellátását, amíg megérkezett Hozzátok a csomag. Sajnos ennek egyik mellékhatása lett, hogy előfordultak olyan dobozok, amelyek beáztak a vizes gyökérzet miatt, ezért tovább kellett fejleszteni a csomagokat.

 

 

A VÉGLEGES CSOMAGOLÁS

Ezután jött egy nagyobb fejlesztés, ami teljesen megváltoztatta a csomagolási metódust. Az akkori dobozainkat felváltotta a ma is használt 3 rétegű hullámkarton doboz, ami elég vastag ahhoz, hogy az esetleges víz szivárgását felfogja és ne ázzon át a doboz. A professzionális pántológép segítségével pedig elfelejthettük a ragasztószalagokat, amivel sokkal stabilabbak lettek a csomagok. A pántolószalagokkal a dobozban található növényeket is tudtuk rögzíteni, ami miatt megszüntettük az esetleges ágtöréseket és szállítás közbeni rongálódásokat. A célunk az volt a csomagolás fejlesztésével, hogy öröm legyen átvenni, ezért készítettünk egy külső dizájnt is neki, hogy a lehető legjobb minőségű szolgáltatásban részesüljetek!