Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/407-3213

Gondos csomag
Gondos csomag
990 Ft

Gondos csomag

Telefonos ügyfélszolgálatÜgyfélszolgálat: +36-20/586-9493
A Gondos Csomag két komponense (gyökérregenerációt segítő szervestrágya + szimbionta gomba) a legkedvezőbb ültetési feltételeket, majd az élethosszig tartó kölcsönösen hasznos együttélést teszi lehetővé a növényeink számára.

A Gondos csomag tartalma: 25 dkg trágya pellet 2 db mikorrhíza gomba tabletta Felhasználás: – 25 dkg trágya pellet 2 db mikorrhíza gomba tabletta 1 db 1 éves gyümölcsfa oltványonként, – 1 evőkanálnyi mennyiségű trágya pellet 1/2 db mikorrhíza gomba tabletta zöldségpalántánként.

Vásárolja meg most kedvező áron Gondos csomag termékünket és válogasson további gyönyörű növényeink és kiegészítőink közül és máris élvezheti a természet szépségét és a kertészkezdés örömét!

Raktáron
990 Ft
vagy
Ingyen szállítás

Rendeljen ingyen szállítással 25.000 forinttól

Több, mint 300 féle gyümölcsfa

Több, mint 300 fajta gyümölcsfából válogathat

Szakértői ügyfélszolgálat

Kérje szakértőnk segítségét a +36-20/407-3213 számon

Őseink hagyatéka

Ősi magyar gyümölcsfákat termesztünk

Gondos csomag leírása

A gondos csomag abban segíthet, hogy ne fosszuk meg magunkat a házilag termesztett gyümölcsök egyik fontos tulajdonságától, a vegyszermentességtől! Egy olyan csomagot állítottunk össze, amely a gyümölcsfa élethosszig tartó táplálását természetes módon biztosítja, ugyanis ez nem más, mint egy monogám, és kölcsönösen hasznos kapcsolat gomba és gyümölcsfa között.

Ön sem szeretné vegyszerekkel kezelni gyümölcsfáit?

Faiskolánk célja, hogy a jelenleg kémiai növényvédelmen és tápanyag visszapótláson alapuló, pazarló és zömében környezetkárosító gyakorlattal szemben környezetkímélő technológiával dolgozzunk, és ilyen ötletekkel gazdagítsuk a gyümölcsfák kedvelőit is. Ennek megfelelően a gyümölcsfák kezelésére kizárólag természetes anyagokat használunk.

Miből áll a csomag?

Egy, az ültetéshez mindenképpen szükséges

1.      tápanyag mennyiségből (trágya pellet) és egy

2.      mikorrhiza adagból (2 db tabletta).

A mikorrhiza a gombák és a növények közötti kölcsönösen hasznos együttélés (szimbiózis) egyik formája. A gombából kiinduló gombafonalak behálózzák a gazdanövény gyökereit, és a kétféle élőlény kölcsönösen segíti egymás tápanyaghoz jutását. A moháknak, a harasztoknak, a nyitva- és a zárvatermőknek szinte nincs olyan családja, amelyikben ne fordulna elő. Amíg a mikorrhiza nélküli gyökerek felszívó felületét csak a gyökérszőrös zóna alkotja, a mikorrhizás gyökerek hasonló felületét a környező talajt behálózó gombafonalak rendkívüli mértékben megnövelik. Így a gomba jelentősen hozzájárul a növény víz- és ásványianyag-ellátásához, amiért cserébe az anyagcseréjéhez és energiatermeléséhez szükséges szerves anyagokat kap.

Előnyök:

vízhiány esetén a megnövekedett gyökérfelület révén nő a szárazságtűrés,

az oldott tápanyag felvétel biztosítása kb. 100-szorosára növekszik,

a mikorrhiza jelenlétében kijuttatott trágya jobban hasznosul,

a gyökérkapcsolat a növény és a gomba között teljes életre szól.

Hátrány:

a mikorrhiza anyagoknak egyáltalán nincs káros hatásuk!

Gondos csomag adatai
Cikkszám
16053
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Ilona Ordódy Bálintné
2024.05.16
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Csodakertész - kertészetre ! Rendkívül segítőkészek, a rendelt árút 2 nap alatt tvehettem. Precíz , profi csomagolás - ilyet még sehol nem tapasztaltam . ! A gyümölcsfák, szépek, egészségesek , a Gondos csomag most már a gyümölcsfa alatt . Köszönöm a gyors kiszolgálást !
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek