Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/407-3213

Prev Gold Garden narancsolajos készítmény (250 ml)

Telefonos ügyfélszolgálatÜgyfélszolgálat: +36-20/586-9493

BIOGAZDÁLKODÁSBAN ENGEDÉLYEZETT


A Prev Gold bio rovarölő minden gyenge kitinpáncélzatú rovart elpusztít, valamint az  enyhébb lisztharmat fertőzést eltünteti

Alaposan kell permetezni, mert be kell vonnia a rovarokat, hogy megfulladjanak a légzőrendszerüket eltömítő olajtól. Különleges tulajdonsága, hogy vízelvonó hatásának köszönhetően kiszárítja a kártevők petéit is.


Fontos, hogy képes perzselni a növényeket, ezért figyeljünk a keverési arány betartására és lehetőleg csak este permetezzünk vele.

Eső 6 órán keresztül ne érje! Vegetációban történő permetezéskor ne keverjük semmivel!


Maximum 30 ml/10 liter vízhez


Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 0 nap


Helyettesítő termékek: Boroil, Wetcit


A Prev Gold lemosópermetezésban való alkalmazásáról ebben a cikkben olvashat.

Vásárolja meg most kedvező áron Prev Gold Garden narancsolajos készítmény (250 ml) termékünket és válogasson további gyönyörű növényeink és kiegészítőink közül és máris élvezheti a természet szépségét és a kertészkezdés örömét!

Nincs raktáron
13 990 Ft
Érdeklődjön
vagy
Ingyen szállítás

Rendeljen ingyen szállítással 25.000 forinttól

Több, mint 300 féle gyümölcsfa

Több, mint 300 fajta gyümölcsfából válogathat

Szakértői ügyfélszolgálat

Kérje szakértőnk segítségét a +36-20/407-3213 számon

Őseink hagyatéka

Ősi magyar gyümölcsfákat termesztünk

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Prev Gold Garden narancsolajos készítmény (250 ml) leírása

PREV GOLD


3 az 1-ben hatású rovar-, gomba- és atkaölő növényvédő szer


Hatóanyag: Narancsolaj


Tárolás: száraz, hűvös, de fagymentes helyen, ún. „szabályszerű” növényvédő szer raktárban, vagy tárolóban.


Károsítók: Lisztharmat, szürkepenész, takácsatkafajok, molytetvek és egyéb szúró-szívó szájszervű rovarok ellen


FelhasználhatóSzőlőben lisztharmat és szürkepenész ellen, paradicsombanpaprikában és chiliben(zárt termesztő berendezés) takácsatkafajok és üvegházi molytetvek (liszteske) ellen, uborkában, cukkiniben és egyéb ehető héjú tökfélékben (zárt termesztő berendezés) illetve görögdinnyében, sárgadinnyében, sütőtökben és egyéb nem ehető héjú tökfélékben (zárt termesztő berendezés) üvegházi molytetvek (liszteske) ellen, dísznövényekben (zárt termesztő berendezés) pedig szúró-szívó szájszervű rovarok ellen használható.


Dózis: Engedélyokirat szerint!


Hogyan hat?


A narancsolaj kivonatnak sejtmembrán károsító hatása van és hatásmódja a kártevők és a gombák szaporító képleteinek dehidratálásán alapszik. A lágy kültakarójú kártevők (mint pl. liszteskék, takácsatkák, levéltetvek) viaszos külső vázát kiszárítja, aminek következtében azok elvesztik testfolyadékukat és elpusztulnak. A patogén gombák (lisztharmat, szürkepenész) növény felületén elhelyezkedő spóráit és micéliumait szintén dehidratálja, a sejtmembrán károsodás következtében azok életfolyamataikat nem képesek tovább folytatni, elhalnak. A kijuttatáskor a károsítók testfelszínét (gombamicéliumot, kártevőkolóniákat) megfelelő mennyiségű permetlével tökéletesen be kell fedni, mert ez a hatás alapfeltétele.


Miért a PREV GOLD?


PREV GOLD egy széles hatásspektrumú, jellegzetesen kontakt hatású, narancsolaj tartalmú rovar-, gomba-, és atkaölő szer. Tekintve, hogy hatásmódja jelentősen eltér a legtöbb alkalmazott rovar-, gomba- és atkaölő szertől, a rezisztencia kezelési intézkedésekbe is kiválóan beilleszthető és egyben szermaradék mentes védekezést tesz lehetővé. A termék felületi feszültség csökkentő összetevőket is tartalmaz, melyek segítenek a kontakt hatás érvényesülésben, ennek köszönhetően ugyanakkor egyéb tapadás vagy hatásfokozó készítmény hozzáadása nem szükséges.


Tökéletesen beilleszthető az integrált védekezésbe, hiszen egész szezonban használható a károsítók első megjelenésével kezdődően. Továbbá fizikai úton történő, szárító hatás kifejtése miatt eltér a hagyományos kémiai növényvédőszerektől és ezért rezisztencia kialakulásának kockázata gyakorlatilag kizártSzéles hatásspektrummal rendelkezik és a készítménnyel végzet kutatások bebizonyították, hogy a méhekre és a hasznos szervezetekre nincs szignifikánsan negatív hatással és az alacsony perzisztenciának köszönhetően kíméli őket.


KultúraKárosítóA kezelések évenkénti maximális számaKét kezelés között eltelt minimális időtartam (nap)Dózis (l/ha)Permetlé (l/ha)Kezelés időpontjaSzőlőLisztharmat970,4-0,6%600-1200Fürtkezdemények megjelenésétőlSzőlőSzürkepenész330,60%800-1000Érés kezdetétől, fogyasztásra érettségigParadicsom, paprika, chili (Zárt termesztő berendezés)Takácsatkafajok (Tetranychus fajok)570,4-0,8%200-10002 leveles állapottól a teljes érésigParadicsom, paprika, chili (Zárt termesztő berendezés)Üvegházi liszteske (Trialeurodes vaporaiorum)670,4-0,8%200-10002 leveles állapottól a teljes érésigUborka, cukkini és egyéb ehető héjú tökfélék (zárt termesztő berendezés)Üvegházi liszteske (Trialeurodes vaporaiorum)370,36-0,8%600-10002 leveles állapottól a teljes érésigGörögdinnye, sárgadinnye, sütőtök és egyéb nem ehető héjú tökfélék (zárt termesztő berendezés)Üvegházi liszteske (Trialeurodes vaporaiorum)370,36-0,8%600-10002 leveles állapottól a teljes érésigDísznövények (levél- és virágos; cserepes, konténeres és vágott) (zárt termesztő berendezés)Szúró-szívó szájszervű rovarok (levéltetvek, üvegházi liszteske) takácsatkafajok570,4-0,8%100-500Levél és hajtásnövekedés 3időszakában 


 

Prev Gold Garden narancsolajos készítmény (250 ml) adatai
Méret
250ml
Cikkszám
Biocont-Prev_Gold_Garden
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek