Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.900 Ft
Menny.:db

Tribu marhatrágya granulátum

Elérhetőség: Előrendelhető

A TRIBÚ 80 % marhatrágya és 20 % lótrágya keveréke,  mely nem tartalmaz gyommagvakat és fertőtlenítő szereket, azonban hasznos talajlakó baktérium millióit igen.

Kézzel könnyen kiszórható. Kiszórás után dolgozzuk be a talajba vagy  az ültetőgödörbe tegyük. Fákhoz 25-30 dkg, cserjékhez 10-15 dkg az ajánlott mennyiség.

Kedvező hatást fejt ki  a talaj mikrobiológiai aktivitására, amely döntő hatása van a talaj kémhatására és az egyoldalú műtrágyázásból adódó sófelhalmozást közönbösíti. A talajműveléskor szervesanyag kijuttatásra  kiváló termék.

NPK  3:3:3

8.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Szarvasmarhatrágya, mely ideális a talaj humuszanyaggal történő gazdagításához. A hagyományos istállótrágyát hónapokon ­keresztül érlelik, ez idő alatt többször átnedvesedik, majd komposztálódik, így biztosítva a humuszképződést.

Ezt követően a benne található vizet 70 °C-on párologtatják, elkerülve ezzel a benne található hasznos élő szervezetek károsodását. Ez az eljárás eredményezi a TRIBÚ 65%-os szervesanyag-tartalmát.

Az alacsony nedvességtartalom (10%) teszi lehetővé a gyorsan bomló szerkezetet, így nedvesedés hatására a pellet könnyen, és szinte azonnal felszívódik, a növények gyökerei számára azonnal hasznosíthatóvá válik.

80% marhatrágya
20% lótrágya

ADAGOLÁS: 5-30 kg/ 100 mtalajtól függően

ÖSSZETÉTEL:
Nitrogén, vízoldható (N) 3%
Foszfor, vízoldható (P2O2) 3%
Kálium, vízoldható (K2O) 3%
Szerves eredetű szén (C) 38%
Szervesanyag-tartalom 65%
Hasznos talajlakó baktérium 1millió/1 g
Huminsavak 6%
Fulvosavak 5%
Nedvességtartalom 10%
pH 7
Pellet méret 3 mm

KISZERELÉS: 25 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére